Επιστρωμένοι Υαλοπίνακες Ειδικών Εφαρμογών

Αντιανακλαστικοί Yαλοπίνακες
Οι αντι-ανακλαστικοί υαλοπίνακες προσφέρουν εκπληκτικά οπτικά αποτελέσματα σχεδόν χωρίς καθόλου αντανάκλαση και δημιουργία ειδώλων, όπου το χρώμα και η διαύγεια είναι σημαντικοί παράγοντες.
Αντιανακλαστικοί Yαλοπίνακες Kορνιζών
Με τους αντιανακλαστικούς υαλοπίνακες κορνιζών, προστατεύεται και αναυκνύεται ένα έργο τέχνης όπως ποτέ πριν.  Μια βέλτιστη εμπειρία θέασης απαιτεί άφθονο φως, όμως το κοινό γυαλί περιορίζει τη μετάδοση του φωτός περίπου στο 90%.  Ο αντιανακλαστικός υαλοπίνακας διπλής επίστρωσης κορνιζών, μεταδίδει πάνω από το 98% του φωτός, αναδεικνύοντας τα λαμπερά χρώματα και στις μικρότερες λεπτομέρειες.
Αυτοκαθαριζόμενοι Yαλοπίνακες
Οι αυτοκαθαριζόμενοι υαλοπίνακες έχουν εφαρμογή σε όλα τα περιβάλλοντα και ειδικότερα σε περιοχές με υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής μόλυνσης (π.χ. βιομηχανικές περιοχές, και αεροδρόμια). Η εγκατάστασή τους θα πρέπει να είναι σε όρθια ή κεκλιμένη θέση.
Υδροαπωθητικοί Yαλοπίνακες
Αντιστέκονται στη χρήση σκληρού νερού, στη βαφή, στη διάβρωση ή ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού.
Αντιμικροβιακοί Yαλοπίνακες
Ο αντιμικροβιακός υαλοπίνακας είναι ένα επιστρωμένο γυαλί με διαφανή φωτοκαταλυτική επίστρωση που παρέχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και δράση ενάντια στους ιούς με περίβλημα όταν εκτίθενται σε υπεριώδη ακτινοβολία. Η επίστρωση στο γυαλί διατηρεί τις ιδιότητές της ακόμη και όταν τελειώσει η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, για έως και 2 ώρες σε δοκιμές, μειώνοντας περαιτέρω τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης.