Καθρέπτες

Καθρέπτες σε διάφανο γυαλί
Οι καθρέπτες σε διάφανο γυαλί προσφέρουν αισθητική εναρμονισμένη με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, προσθέτοντας φως και ευρυχωρία στις εσωτερικές εφαρμογές. Η δημιουργική χρησιμοποίησή τους δίνει μία νέα προοπτική στους χώρους. Είναι ο πιο διαδομένος τύπος καθρέπτη, με τις περισσότερες εφαρμογές.
Καθρέπτες σε Υπερδιάφανο Γυαλί
Οι καθρέπτες που έχουν Yπέρλευκο (Ultra Clear) γυαλί βάσης, έχουν εξαιρετική απόδοση του ειδώλου, χωρίς αλλοίωση των πραγματικών χρωματισμών.  Σε συνδιασμό με το μεγάλο πάχος των 06mm επιτυγχάνεται η δημιουργία του πιο πιστού ειδώλου από τον καθρεπτισμό χωρίς αλλοιώσεις όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στα σχήματα.
Έγχρωμοι Καθρέπτες
Για εφαρμογές όπου οι ανάγκες διακόσμησης το απαιτούν, οι καθρέπτες που έχουν έγχρωμο γυαλί βάσης, είναι μία εξαιρετική λύση.  Η ύπαρξη χρωματισμού στο είδωλο δεν μεταβάλλει τα σχήματα, με αποτέλεσμα οι έγχρωμοι καθρέπτες να συνεχίζουν να επιτυγχάνουν το βασικό τους σκοπό που είναι ο κατοπτρισμός των ειδώλων.
Καθρέπτες Σατινέ
Για εφαρμογές όπου οι ανάγκες διακόσμησης το απαιτούν, οι σατινέ καθρέπτες , είναι μία εξαιρετική λύση. Η εμπρόσθια επιφάνειά τους διαβρώνεται με φθόριο και αναλόγως με το γυαλί βάσης, διάφανο, μπρονζέ ή φυμέ δημιουργείται και ο αντίστοιχος χρωματισμός.
Καθρέπτες Αντικέ (Πεπαλαιωμένοι)
Για εφαρμογές όπου οι ανάγκες διακόσμησης το απαιτούν, οι αντικέ καθρέπτες , είναι μία εξαιρετική λύση.  Το σχέδιό τους δημιουργείται με την έκχυση χημικών που διαβρώνουν τις μόνο εσωτερικές επιστρώσεις του καθρέπτη.
Καθρέπτες με πυρολυτική σκληρή επίστρωση
Ο καθρέπτης με πυρολυτική σκληρή επίστρωση είναι η βέλτιστη λύση για υγρούς χώρους. Εκτός από τη χρήση του σε ιδιωτικές κατοικίες, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις επιφάνειες τοίχων σε περιοχές με πολλή υγρασία όπου και οι κοινοί καθρέπτες κινδυνεύουν να χαλάσουν από τα υψηλά επίπεδα υγρασίας.
Αντιθαμβωτικοί καθρέπτες
Οι «Αντιθαμβωτικοί Καθρέπτες» είναι ιδανικοί για μπάνια, ειδικά για εκείνα με ανεπαρκή αερισμό. Θερμαίνονται στους 30-35°C, ιδανική θερμοκρασία για να αποτρέψει την επιφάνεια του καθρέφτη από τη συμπύκνωση υδρατμών. Έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούνται εντελώς απαλλαγμένοι από υδρατμούς, χρησιμοποιώντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Καθρέπτες για οθόνες προβολής
Οι «Καθρέπτες για οθόνες προβολής», τοποθετούνται μπροστά από ψηφιακές οθόνες προβολής και οθόνες τηλεόρασης.