ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

Από το 2014, η ALFA GLASS έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στα πλαστικά φύλλα.

Οι κατηγορίες που εμπορεύεται, είναι:
• Ακρυλικά φύλλα extruded (XT)
• Ακρυλικά φύλλα χυτά (cast)
• Πολυκαρβονικά φύλλα συμπαγή (μασίφ)
• Πολυκαρβονικά φύλλα κυψελωτά
• PET-G
• PVC αφρώδες (PVC foam)
• PVC συμπαγές (PVC tech)
• Πολυστερίνη
• Bond επιγραφοποιίας & Κτιρίων (panel αλουμινίου)

Ακρυλικά Φύλλα XT (extruded)
Τα Ακρυλικά Φύλλα Xt είναι 50% ελαφρύτερα από το γυαλί και είναι 2 φορές ισχυρότερα έναντι του γυαλιού. Είναι ευκολοδούλευτο προϊόν και έχει πολύ καλή διαφάνεια. Επιπλέον έχει UV προστασία και παρέχεται 10ετής εγγύηση.
Ακρυλικά Φύλλα Χυτά (cast)
Τα Χυτά Ακρυλικά Φύλλα (Cast) είναι ισχυρότερα από τα XT ακρυλικά φύλλα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και πάχη (έως 30mm). Χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σταντ, παράθυρα σκαφών θαλάσσης, κλπ. Έχουν προστασία έναντι της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας και παρέχεται 10ετής εγγύηση.
Πολυκαρβονικά Μασίφ Φύλλα
Τα Μασίφ Πολυκαρβονικά φύλλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εφαρμογές όπως ηχοπετάσματα πάνελ, στέγαστρα, κλπ. Είναι σχεδόν άθραυστα (200 φορές ισχυρότερα από το γυαλί). Μπορούν να φορμαριστούν κατόπιν ψυχρής κατεργασίας (στρατζάρονται) και θερμοδιαμορφώνονται. Έχουν προστασία UV και 10 χρόνια εγγύηση.
Πολυκαρβονικά Κυψελωτά Φύλλα
Τα Πολυκαρβονικά Κυψελωτά Φύλλα έχουν πολλές εφαρμογές, όπως στέγαστρα και θερμοκήπια. Καμπυλώνουν, αντέχουν στο χαλάζι και έχουν προστασία έναντι της υπεριώδους UV ακτινοβολίας. Παρέχεται 10ετής εγγύηση.
PVC Αφρώδες (Foam)
Τα Αφρώση PVC (Foam) είναι το κατάλληλο υλικό για εκτυπώσεις και σταντ προβολής. Είναι εύκολο στην κατεργασία του (κοπή, τρύπες, λαμινάρισμα).
Pet-G
Τα φύλλα Pet-G είναι κατάλληλα για τη δημιουργία πολύπλοκων σχημάτων και για το φορμαρίσμα υπό βαθιά έλξη. Είναι 15 φορές πιο σκληρά από τα ακρυλικά και είναι το ιδανικό υλικό για να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Είναι η καλύτερη λύση για την κατασκευή πλαστικών μεντεσέδων για σταντ προβολής, για συνδέσμους και για σχέδια τύπου "πασλ". Το γεγονός ότι η ακτινοβολία Γ χρησιμοποιείται στον ιατρικό χώρο, κάνει το Pet-G είναι απαραίτητο, γιατί αντιστέκεται στη ακτινοβολία Γ και και στις περισσότερες χημικές ουσίες.
Bond πάνελ αλουμινίου Επιγραφοποιίας
Τα σύνθετα φύλλα Αλουμινίου (Bond) για επιγραφές είναι κατασκευασμένα σαν σάντουιτς.  Στο εσωτερικό τους υπάρχει ένας πυρήνας από πολυαιθυλένιο ενσωματωμένος ανάμεσα σε δύο φύλλα αλουμινίου.  Χρησιμοποιούνται κυρίως στην επιγραφοποιία, αλλά και σε πολλές άλλες εφαρμογές.
Bond πάνελ αλουμινίου Κτιρίων
Το σύνθετο πάνελ αλουμινίου (Bond) αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου ανθεκτικών στη διάβρωση που συνδέονται με πολυαιθυλενίου στο εσωτερικό. Οι εξωτερικές επιφάνειες αλουμινίου έχουν ανθεκτικότατη βαφή. Λόγω της εξαιρετικής αντοχής στις καιρικές συνθήκες καθώς και ολων των άλλων χαρακτηριστικών, κάνουν αυτό το υλικό να γίνεται ένα πολύ δημοφιλές υλικό επένδυσης.
Πολυστερίνες
Τα Πάνελ πολυστερίνης χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επιγραφών και σταντ προβολών. Παράλληλα υπάρχουν και πολυστερίνες σε σχέδιο ρυζάκι για διακοσμητική χρήση.
Πάνελ πολυουρεθάνης
Τα συμπαγή Πάνελ Πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται σε 3D επιγραφές, στη δημιουργία μακετών και μοντέλων, κλπ.
Αξεσουάρ Πλαστικών
Η Alfaglass διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία βοηθητικών υλικών που είναι απαραίτητα στην τοποθέτηση και στην επεξεργασία των πλαστικών φύλλων που εμπορεύεται.